aandelen.JPG

5 favoriete aandelen van Stefan De Beukelaer

Ontdek de 5 favoriete aandelen van mede-oprichter en gedelegeerd bestuurder Stefan De Beukelaer

loslopendeberen.jpg

Over loslopende beren

Met een correctie van meer dan 20 procent sinds hun vorige piek belandden de Amerikaanse beurzen dit kwartaal in een berenmarkt en ook de Europese beurzen flirten met deze grens. De inflatie bereikt historische pieken en ook de rente werd al fors opgetrokken, om van de wereldwijde logistieke problemen nog maar te zwijgen. Wat moet je als investeerder in deze omstandigheden dan doen?

accuro_nieuwsbrief.jpg

Als topsporter investeren in vastgoed : het fiscale speelveld is veranderd

Je rijkgevulde sportcarrière loopt op zijn laatste benen en je wil terug naar België keren om dichter bij familie en vrienden te vertoeven. Omdat je de bedoeling hebt je voor langere tijd te settelen, wens je hier ook een woning te kopen. Bedenk dan dat de financieringsvoorwaarden en de fiscaliteit met betrekking tot de aankoop van vastgoed de afgelopen jaren in België grondig gewijzigd zijn. We zetten de verschillende aandachtspunten op een rijtje.

accuro_nieuwsbrief_2.jpg

Investeren in vastgoed? : het fiscale speelveld is veranderd

Denk je eraan om te investeren in je eerste vastgoed of misschien zelfs een opbrengsteigendom? Bedenk dan dat de financieringsvoorwaarden en de fiscaliteit bij de aankoop van vastgoed de afgelopen jaren in België grondig gewijzigd zijn. We zetten de belangrijkste aandachtspunten voor jou even op een rijtje.

accuro_bridge.jpg

“Like a bridge over troubled water…”

Met deze woorden trapten Simon & Garfunkel de hitparades van de jaren ’70 in gang. Op de beurzen was er toen weinig sprake van een hitparade, met een decennium dat vooral getekend werd door oplopende inflatie, oliecrisissen en stagnerende groei.

Afbeelding1.png

Successieplanning : Nooit te vroeg?!

Na 2 jaar lockdowns, team-meetings met de kinderen op de schoot en eindelijk zicht op een normale zomer, is successieplanning waarschijnlijk het laatste waar je aan denkt.

pexels-photo-2387799.jpeg

Jouw vermogen verdient een plan!

Jij en jouw partner zijn zelf nog hard aan het werk. Je kinderen studeren nog of zijn nét aan hun eigen carrière begonnen. Een overdracht van jouw vermogen naar de volgende generatie lijkt aldus nog niet aan de orde.

Afbeelding1.gif

Beurscorrectie creëert nieuwe beleggingsopportuniteiten

Een fors hogere inflatie en dus hogere rentes, toenemende geopolitieke spanningen, de correctie van de technologie-aandelen. Deze factoren zorgen voor een toegenomen zenuwachtigheid op de financiële markten. Bang naar de uitgang lopen, is echter geen optie. Integendeel, de correctie biedt een opportuniteit om je portefeuille verder op te bouwen voor de langere termijn, via kwaliteitsvolle bedrijven

Hugo-Delvaux-725095-min.jpg

‘Onze dividendeniers moeten niet rijk worden, ze moeten rijk blijven’

Niemand kan nog rentenieren, want de rente brengt te weinig op. Dan maar dividendenieren, bedacht Jean-Paul Adam. Voor zijn beleggingsfirma Accuro ontwikkelde hij een concept om zijn klanten over de heel lange termijn, misschien wel 70 jaar, een zorgeloos pensioen te gunnen.

5AANDELEN.JPG

Top 5 aandelen voor De Tijd

Elk jaar komt die ene, leuke maar ó zo moeilijke vraag van de mensen van De Tijd naar boven; Kunnen jullie een Top 5 van aandelen voor De Tijd selecteren?

Hugo-Delvaux-725080-min.jpg

Webinarserie i.s.m. Grant Thornton

Van een onderneming een succes maken vraagt bloed, zweet en tranen.

dries.JPG

"It's all about cashflow!"

Zoals collega Stefan zegt; "It's all about cashflow!": Wie in staat is om van de opbrengsten van zijn of haar vermogen te leven kan met een gerust gemoed keuzes maken.

Al onze artikelen in uw mailbox?

Schrijf u in op onze periodieke nieuwsbrief en word geïnspireerd
 

Inschrijven