• Beige Simple Gradient With Speakers YouTube Thumbnail.jpg

Save the Date: Accuro Investor Day op 12/10 !

Wij zijn geen traditionele speler in de wereld van het vermogensbeheer, maar hebben wél enkele tradities die we belangrijk vinden en in stand houden. Op donderdag 12 oktober organiseren we daarom graag onze 9de Investor Day. Ook dit jaar hebben we een line-up van interessante sprekers en onderwerpen voor jou, waarvan we vandaag de 2 hoofdsprekers bekend maken. Het zijn 2 experten van wereldformaat en als dat nog niet genoeg is om jou te overtuigen, hou dan zeker de volgende editie van deze nieuwsbrief in de gaten.

Als professor en docent internationale betrekkingen is Jonathan Holslag verbonden aan de VUB. Daarnaast is hij ook reservist bij de Special forces group en Fregat kapitein. Zijn expertise in geo-politiek wordt tot ver buiten onze landsgrenzen erkend: hij is in het bijzonder een expert op het gebied van China en Euraziatische relaties, getuige zijn vele werken hierover, zoals “De Nieuwe Zijderoute” en “Van Muur tot Muur”. In een wereld waarin de spanningen tussen China en het vrije Westen al jaren oplopen is hij dan ook uitstekend geplaatst om ons met zijn inzichten een koers te helpen uitstippelen in deze woelige wereld.

Nancy Vermeulen zal als slotspreker onze blik buiten deze wereld richten: zij is piloot-instructeur, Master in de theoretische natuurkunde en sterrenkunde, was commandant van een Mars-simulatie in Utah en nam deel aan de ESA-astronautenselecties van 2008. Ze richtte de eerste Europese private instelling op voor het trainen van astronauten en is dus als geen ander geplaatst om de huidige race naar de ruimte toe te lichten.

Zoals altijd kan je tussen deze keynotes 2 kortere break-out sessies naar keuze bijwonen. Hier bieden we diverse thema’s aan zoals investeren in Amerikaanse bedrijven, fiscaliteit maar ook hoe geluk en welbevinden een vorm van rijkdom zijn of hoe alcoholvrije dranken steeds meer in zwang geraken. 

Al onze artikelen in uw mailbox?

Schrijf u in op onze periodieke nieuwsbrief en word geïnspireerd
 

Inschrijven