Wie is Bart Van de Ven?

Het proces van continu verbeteren in een wereld die steeds verandert, geeft mij de passie voor mijn vak. Ik ben blij om sinds 2015 als partner bij Accuro klanten te helpen bij het realiseren van hun financiële langetermijndoelstellingen.

Ik hou niet van het status quo, maar wil steeds evolueren en grenzen verleggen, zowel wat onze interne organisatie betreft als de manier van beleggen.

Voor ik startte bij Accuro, deed ik reeds uitgebreid ervaring op als private banker. Ik haal steeds het onderste uit de kan voor mijn klanten en zorg voor dynamische portefeuilles met duidelijke langetermijndoelstellingen.

Het beheer van een vermogen op lange termijn is puur maatwerk. Daarom verdient elke klant de best gekwalificeerde en onberispelijke professional. Een vertrouwenspersoon voor het leven.

"It's all about cashflow!"

Zoals collega Stefan zegt; "It's all about cashflow!": Wie in staat is om van de opbrengsten van zijn of haar vermogen te leven kan met een gerust gemoed keuzes maken.

Hugo-Delvaux-725080-min.jpg

Webinarserie i.s.m. Grant Thornton

Van een onderneming een succes maken vraagt bloed, zweet en tranen.

5AANDELEN.JPG

Top 5 aandelen voor De Tijd

Elk jaar komt die ene, leuke maar ó zo moeilijke vraag van de mensen van De Tijd naar boven; Kunnen jullie een Top 5 van aandelen voor De Tijd selecteren?