Wie is Dirk Michielsen?

Mijn eerste stappen in de financiële wereld zette ik als journalist bij De Tijd. Vanuit die ervaring kwam ik tot de vaststelling dat er nog heel wat stappen kunnen gezet worden op het vlak van financiële educatie en dienstverlening. Daarom verliet ik mijn veilige comfortzone van journalist, en nam als Wealth Advisor de verantwoordelijkheid op om educatie en advisering op maat in de praktijk toe te passen.

Mijn jarenlange ervaring als Advisor bij verschillende private banks heeft me één ding zeer duidelijk gemaakt: een inzicht in de mechanismen die spelen op de financiële markten is uiteraard cruciaal, maar minstens zo belangrijk is … een groot empathisch vermogen. Als je een vertrouwensrelatie wil opbouwen met je klanten moet je heel goed luisteren naar wat ze willen, maar vooral verstaan wat ze niet willen.

Het opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten begint met heel goed te luisteren naar wat ze willen en vooral wat ze niet willen

dries.JPG

"It's all about cashflow!"

Zoals collega Stefan zegt; "It's all about cashflow!": Wie in staat is om van de opbrengsten van zijn of haar vermogen te leven kan met een gerust gemoed keuzes maken.

Hugo-Delvaux-725080-min.jpg

Webinarserie i.s.m. Grant Thornton

Van een onderneming een succes maken vraagt bloed, zweet en tranen.

5AANDELEN.JPG

Top 5 aandelen voor De Tijd

Elk jaar komt die ene, leuke maar ó zo moeilijke vraag van de mensen van De Tijd naar boven; Kunnen jullie een Top 5 van aandelen voor De Tijd selecteren?